Corlaer

Cornelis van Ramshorstln 1 in Nijkerk, ( Toon op kaart )

12 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Corlaer, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Corlaer foto

Op Corlaer vind je 0 klassenfoto’s en 12 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Dit was mijn derde lagere school moest telkens verhuizen door fusies van mijn scholen wat heb ik vaak moeten lachen om meester de deugd die uit zijn broek scheurde verder een hechte klas soms wel ruzietjes met de meiden.

Dit was mijn derde lagere school moest telkens verhuizen door fusies van mijn scholen wat heb ik vaak moeten lachen om meester de deugd die uit zijn broek scheurde verder een hechte klas soms wel ruzietjes met de meiden

Corlaer, 1993

Juf krauwel, juf marja en meester de deugd.

Juf krauwel, juf marja en meester de deugd.. die herriner in mijzelf nog erg goed!!! was samen met mijn broer en zus (wendy en michel) en aimee renes de eerste leerlingen van deze school.. toen die tijd zaten we nog achter de julianaschool

Corlaer, 1989

ik ging met martijn en louise om.

ik ging met martijn en louise om. en afentoe met lesly,rene en shouhyla(ik weet niet hoe je het precies schrijf).mijn favoriete leraren waren juffrouw corry,meester hans en meester aram.

Corlaer, 1995

?