Concordante Lagere School

Djember in Probolonggo, ( Toon op kaart )

0 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Concordante Lagere School, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Concordante Lagere School foto

Op Concordante Lagere School vind je 2 klassenfoto’s en 0 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Ik heb 4 jaar op deze school gezeten.

Ik heb 4 jaar op deze school gezeten. Bij juffrouw Astrid in de eerste klas en juffrouw Oei een hele strenge juf. Maar op haar verjaardag werden we de hele dag verwent en uitgenodigt bij haar thuis, met snoep en ijsjes. Hele goede maar ook slechte herinneringen aan deze school. Alle nederlandse kinderen moesten thuis blijven vanwege een boycot van de indonesiërs. De laatste dag op school vergeet ik nooit. We werden na uren op school gezeten te hebben opgehaald in een vrachtwagen om naar huis te komen. We zijn toen geweldig opgevangen door de nonnetjes van deze school. Hoofd van de school was Zuster Benedicto. En de pastoor van de Rk kerk was Pastoor Hutten. Mijn vriendinne waren toen Olletje Gabel, Linda Thé, Anneke en Janneke (tweeling)?, Jacqueline van Strien, Willie Bos.

Concordante Lagere School, 1953

?