Computery Onderwys BV

Grote Voort 29 in Zwolle, ( Toon op kaart )

37 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Computery Onderwys BV, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Computery Onderwys BV foto

Op Computery Onderwys BV vind je 1 klassenfoto’s en 37 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Geen speciale herinneringen kwa vakken ofzo, wel dat er ene Jelle uit Urk bij mij in de klas een mooie rooie Chevrolet Corvet had :-).

Geen speciale herinneringen kwa vakken ofzo, wel dat er ene Jelle uit Urk bij mij in de klas een mooie rooie Chevrolet Corvet had :-)

Computery Onderwys BV, 1991

Ik zat met mijn broer (Mark) samen op deze school.

Ik zat met mijn broer (Mark) samen op deze school. Het ISI project was dat jaar landelijk gestart en wij waren de 'proef konijnen'. Er was nog niets toe we er kwamen, zelf de leraren waren nog niet allemaal aangesteld. In ons jaar werd gestart met 2 richtingen: Programeren in Cobol en Assistent Micro Computers. Het was een leuke tijd waarin ik veel heb geleerd en gelachen. Oja, het adres van de school was in die tijd Assendorperplein als ik me niet vergis.

Computery Onderwys BV, 1984

Was iets met ISI en ergens in een oud gebouw aan de Assendorperstraat.

Was iets met ISI en ergens in een oud gebouw aan de Assendorperstraat. Docenten Brons en Grand. Een zooitje in het begin maar wel leuk. je kon kiezen uit programmeren en assistent microcomputers

Computery Onderwys BV, 1986