Comeniusschool

Cort van der Lindenlaan 1 in Naarden, ( Toon op kaart )

265 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Comeniusschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Comeniusschool foto

Op Comeniusschool vind je 52 klassenfoto’s en 265 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Leerkrachten: Juf Quant, Juf de Vries, Dhr.

Leerkrachten: Juf Quant, Juf de Vries, Dhr. Exalto, Dhr. Verboon, Dhr. Brands, Juf v.d. Heuvel en Dhr Nijenhuis. Slagbal op het plein met de bekende bomen. ALS JE MIJ ECHT ZOEKT! GA NAAR FACEBOOK. Letty Koppel-Hamers, dan moet je mij kunnen vinden. Ben benieuwd.

Comeniusschool, 1957

Hoewel ik ook op de oude school (Pater Wijnterlaan) heb gezeten herinner ik me het meest van de CvdLlaan.

Hoewel ik ook op de oude school (Pater Wijnterlaan) heb gezeten herinner ik me het meest van de CvdLlaan. Softballen op het schoolveld, Pieter Zwikker met zijn ministerspak, zijn fraaie bordtekeningen en zijn eeuwige Beatlesplaten,Franse les om 8 uur ´s ochtends, schoolreis naar Giethoorn en de Grote Nijenhuis die ge- en ontzag afdwong, leuke tijd toch wel. Van mijn toenmalige klasgenoten kom ik in mijn huidige werk nog wel eens de ouders tegen. Namen die ik me herinner: Nelly Kuyt, Mariette DuMaine,Gwenny Sitters, Ruby Klip, Hans Tak,Chris Kooge(tentmaatje op Giethoorn), Leo Galman, Emile Kolthof, Kees Uilenhoed, Marjan Kylstra, Kees Vlaanderen, Juus Piek, Paul den Bleeker. Denk dat ik een reunie vd Comenius leuker zou vinden dan die van "het Willem".

Comeniusschool, 1964

Maar 1 jaartje (klas 6) gezeten.

Maar 1 jaartje (klas 6) gezeten. Goede herinneringen aan de klasgenoten.

Comeniusschool, 1978

?