comenius

bilderdijkkade in Amsterdam, ( Toon op kaart )

41 scholieren

Bekijk de volledige pagina van comenius, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

comenius foto

Op comenius vind je 10 klassenfoto’s en 41 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

hallo ik ben Willy van Eijk zat bij Tineke Leurink (NOG STEEDS VRIENDIN) in de klas.

hallo ik ben Willy van Eijk zat bij Tineke Leurink (NOG STEEDS VRIENDIN) in de klas. Zijn er nog mensen die mij kennen, laat eens van je horen.Jan Burger onze gym leraar ,lekker sporten. meester Kinsbergen leuk. willibrordia ed *********** Ik herinner mij de namen Anneke Gotjee, Truus Willems ,Ellen Chatou Ciska de Rijbel Meester Lansen Meester Kingsbergen,Leukste leerkracht.

comenius, 1953

De naam van onze juffrouw was Opperman zij woonde op de Weesperzijde, er zat een meisje in mijn klas die woonde naast de school,volgens mij was haar naam Mary de Bruin voor de rest kan ik mij bijna niets meer voor de geest halen, wie wel?.

De naam van onze juffrouw was Opperman zij woonde op de Weesperzijde, er zat een meisje in mijn klas die woonde naast de school,volgens mij was haar naam Mary de Bruin voor de rest kan ik mij bijna niets meer voor de geest halen, wie wel?

comenius, 1961

Ik ben in 1956 verhuisd naar Amsterdam en kwam toen op de Comeniusschool te zitten.

Ik ben in 1956 verhuisd naar Amsterdam en kwam toen op de Comeniusschool te zitten. ik herinner de namen Anneke gotje en Ellen chatou .en volgens mij zat er ook een tweeling bij mij in de klas. wie herinnert zich mij nog? mijn naam is annie de Jong en ik woonde op de Borgerstraat.en ook ben ik benieuwd of iemand zich Joke Landheer nog kan herinneren.

comenius, 1956

?