comenius

engelandlaan in Stadskanaal, ( Toon op kaart )

848 scholieren

Bekijk de volledige pagina van comenius, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

comenius foto

Op comenius vind je 80 klassenfoto’s en 848 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Verliefd op George Groenendaal.

Verliefd op George Groenendaal. Nooit wat geworden. ws omdat ik het errug duidelijk liet merken grijns. Klieren met Leon Klad en Eddy Nieuwenweg onder geschiedenis bij Frigo Visser. Te hard sinterklaasliedjes zingen bij meneer Pranger (eruit gestuurd) zucht en meer van die dingen

comenius, 1982

Henk ik bel je binnen kort en kon een keer kijke op kanaal .

Henk ik bel je binnen kort en kon een keer kijke op kanaal .Toen ik op deze school kwam was het alleen nog maar een openbare MULO. De school bestond toen uit 5 klassen. Tijdens mijn korte verblijf groeide de school gigantisch door een tweetal fusies. Het was echter alleen nog MAVO. Namen die ik me nog kan herinneren zijn Theo en Ellie van Maurik (broer en zus) Ina Warmolt, Henk Sijpkes, Jan Mulder, Lia Sol, Alie Haan, Koos Wessel, Wicher Potjegort, Truus Smit en ene Bruintje. O ja zeker niet te vergeten Johan Diederik Speckmann met ck en dubbel n (zijn pa was badmeester. Ook zijn zusje Tineke heeft bij mij in de klas gezeten. Ik zal er zeker wel een aantal vergeten zijn. Mijn favourite leraar was Tjeerd de Boer, voor zo ver een leraar dat kon zijn (haha). Is er soms ooit een reunie geweest?

comenius, 1967

Engels Leraar:Maarten Verboon Nederlands/Duits: Russen Biologie: Kamps Klasgenoten:Hennie Mik,Renee Wardenburg,Gea Mensinga,Roelof Dik.

Engels Leraar:Maarten Verboon Nederlands/Duits: Russen Biologie: Kamps Klasgenoten:Hennie Mik,Renee Wardenburg,Gea Mensinga,Roelof Dik. Concierge: Springer

comenius, 1976

?