college voor mdgo eindhoven (VHBO)

edenstraat in Eindhoven, ( Toon op kaart )

34 scholieren

Bekijk de volledige pagina van college voor mdgo eindhoven (VHBO), blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

college voor mdgo eindhoven (VHBO) foto

Op college voor mdgo eindhoven (VHBO) vind je 7 klassenfoto’s en 34 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

heel veel leren , en op kamers, in 1974 is mijn vader overleden wat me heel veel verdriet heeft gekost.

heel veel leren , en op kamers, in 1974 is mijn vader overleden wat me heel veel verdriet heeft gekost. uiteindelijk vroegtijdig deze school verlaten.

college voor mdgo eindhoven..., 1973

Tja, dit was pas echt een leuke school.

Tja, dit was pas echt een leuke school. Regelmatig op bezoek bij Van Dijk (hij leek streng, maar was het eigenlijk niet), samen met Roland Knegtmans, Arthur Bartels, Sten Schijfs of Bas Smits. En dan die super trip naar Terschelling,... weet je nog Patrick van de Aa,??? flesje rood uit de kelders van Verbunt.

college voor mdgo eindhoven..., 1988

Heeeeeeeeeeeele leuke herinneringen aan deze school.

Heeeeeeeeeeeele leuke herinneringen aan deze school. Een school waar iedereen , maakte niet uit welke leeftijd of hoe je eruitzag, leuk met elkaar omging. Zo zag ik het in ieder geval. Een school waar veel mensen zaten die verder nergens terecht konden. Zoals ik. Af en toe zie ik Claartje en Suzan van Dijck nog en Marco van Lierop zie ik heel vaak. We wonen allemaal in Amsterdam. Ik kan nu niet op de namen van leraren komen maar dat vul ik later wel aan.

college voor mdgo eindhoven..., 1986

?