COLLEGE HEILIG KRUIS SINT URSULA 2 Tweede en derde graad

Pelserstraat 33 in Maaseik, ( Toon op kaart )

29 scholieren

Bekijk de volledige pagina van COLLEGE HEILIG KRUIS SINT URSULA 2 Tweede en derde graad, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

COLLEGE HEILIG KRUIS SINT URSULA 2 Tweede en derde graad foto

Op COLLEGE HEILIG KRUIS SINT URSULA 2 Tweede en derde graad vind je 0 klassenfoto’s en 29 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

mooie tijd, gewldg internaat echte kameraadschap en enkele mooie authentieke docenten.

mooie tijd, gewldg internaat echte kameraadschap en enkele mooie authentieke docenten

COLLEGE HEILIG KRUIS SINT U..., 1986

Was best gezellig daar.

Was best gezellig daar

COLLEGE HEILIG KRUIS SINT U..., 2001

Hier zat ik intern, samen met 150 andere jongens, denk aan Ivo Heiligers (papa), de jongens Mouzen, de gebroeders Fransen, de gebroeders Coumans, Pieter Bougie, Mike Hoffman, Youp van der Linden, de gebroeders Darley, de gebroeders Soudant enz, enz.

Hier zat ik intern, samen met 150 andere jongens, denk aan Ivo Heiligers (papa), de jongens Mouzen, de gebroeders Fransen, de gebroeders Coumans, Pieter Bougie, Mike Hoffman, Youp van der Linden, de gebroeders Darley, de gebroeders Soudant enz, enz. Het was een geweldige tijd. De opvoeders, meneer Muurmans, meneer Henckens, meneer Levenstond, meneer Schiepers, enz Een tijd om nooit meer te vergeten.

COLLEGE HEILIG KRUIS SINT U..., 1985

?