College Beroepsonderwijs Amsterdam MDGO Verpleging

Elisabeth Wolfstraat 2 in Amsterdam, ( Toon op kaart )

109 scholieren

Bekijk de volledige pagina van College Beroepsonderwijs Amsterdam MDGO Verpleging, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
  • Klassenfoto’s 6
  • Schoolgenoten 109

Op College Beroepsonderwijs Amsterdam MDGO Verpleging vind je 6 klassenfoto’s en 109 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 87

Toemalige J.J.Buskes, de leuks...

Toemalige J.J.Buskes, de leukste schoolperiode. Mijn man ontmoette ik via een meisje uit mijn klas. Vooral de verpleegkunde praktijklessen waren te gek. Met een rolstoel de stad in en observatie lessen van omganskunde op de Dam !! Samen een dag naar de Efteling. Met Koniginendag de stad in met z'n allen, verzamelen bij het Meeting Point op het Centraal Station, met nog 200 andere mensen !!!! Het internwonen tijdens stages was ook leuk. Vooral in Duin&Bosch/Castricum. Namen die ik mij herinner zijn: Wendy van Giezen, Karin Hoedemakers, Karin Lakeman,Anneke Duin, Liande Mul, René Camek..........

2003, Deleted

Met de hele klas uit eten gewe...

Met de hele klas uit eten geweest bij Pinoccio, met de rolstoel door de stad heen racen. Een pleurishekel had ik aan Marianne Meijer en van de Putten. 3 van de 26 leerlingen gingen over dat jaar!!!

2003, Deleted

mijn vriendinnen waren karin, ...

mijn vriendinnen waren karin, jeanet, danielle, janneke en mirjam.

2003, marchien
?