Cobbenhagencollege

Brittendreef 5 in Tilburg, ( Toon op kaart )

1213 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Cobbenhagencollege, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
  • Klassenfoto’s 211
  • Schoolgenoten 1213

Op Cobbenhagencollege vind je 211 klassenfoto’s en 1213 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 486

Ik herinner me Guus en Jan Fra...

Ik herinner me Guus en Jan Francken, Marly Roncken, Liesbeth Koenen, Afra Heus, André Cools. Pa en Ma Schraven, Dhr Roefs, Dhr Eligh en niet te vergeten Dhr Peeters.

2002, Ronald

Mirjam, Maaike, Bianca, Esther...

Mirjam, Maaike, Bianca, Esther en de dropjes van Juffrouw Vermeulen

2002, Dennis

De lessen van Dhr. Van Maren [...

De lessen van Dhr. Van Maren [maak je borst c.q. borsten maar nat] en Mevr. Klinkers [met de koiboys] blijven favoriet. Zelfs de natuurkundelessen van Dhr. Miserus bleken nuttig te zijn, al vraag ik me nog steeds af hoe ik m'n SO's en examen heb gehaald. Ik vond het zo löik dat ik er maar liefst 6 jaar over heb gedaan om m'n HAVO-diplomaatje te halen... maar uiteindelijk wel geslaagd. En toen ik in HAVO-4 bleef zitten was ik na al die jaren niet meer de kleinste uit de klas [met dank aan Pim van Loon]. Verder eigenlijk vooral opgelucht dat ik van school af was... sporadisch kom ik nog wel eens iemand tegen, maar geen innige contacten aan over gehouden... ook niet echt zo'n behoefte aan. En decaan de Kock me maar afraden naar de MTS te gaan... eigenwijs was toch heel erg wijs en ik ben toch gegaan... ondanks dat ik zowat het enige meisje uit de klas was.

2002, Jacqueline
?