CNS.'Da Costaschool'

Voorthuizerstraat in Putten, ( Toon op kaart )

196 scholieren

Bekijk de volledige pagina van CNS.'Da Costaschool', blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

CNS.'Da Costaschool' foto

Op CNS.'Da Costaschool' vind je 17 klassenfoto’s en 196 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

De 1e klas hadden we veel verschillende juffen, waaronder een met een hondje (mw.

De 1e klas hadden we veel verschillende juffen, waaronder een met een hondje (mw.Visser),die zat achterin de klas, en wij maar kijken en zei ze weer "Kinderen naar mijn kijken" en dat deden we dan weer een poosje. Ze woonde tijdelijk op 'de Heihaas' en werd met een taxi gebracht en gehaald. In de 1e zat ik naast Martin Schuit (Halvinkhuizerweg) en achter ons zaten Betsie Aalten en Greetje van Rossum, die wilde zuster worden en zouden ons dan verzorgen als we in het ziekenhuis kwamen. Met Sinterklaas weet ik nog dat Beppie Knoppert (Hooiweg) zo bang was. Wie kent juf Ritzema en meester Willemsen(als je meester Willemsen tegen kwam in dorp vroeg hij vaak of je asperine wilde halen bij drogist Kombrink aan de Kerkstraat en daar wisten ze, als er kinderen voor asperine kwamen, dat het voor meester Willemsen was) of meester Reinders (rooie Bartus) en meester Heijs nog, die je zo lekker onder je kin aan een velletje kon pakken en als je dan hoger op je voeten ging staan ging hij nog hoger tot je op het puntje van je tenen stond.

CNS.'Da Costaschool', 1958

Ik zat bij juf de Haan en juf de Boer in de klas, Juf de Boer haar man was een politieagent.

Ik zat bij juf de Haan en juf de Boer in de klas, Juf de Boer haar man was een politieagent..Ik zat in de klas met Jorino Gulden, Ad Lodewijk, Thea Schreuder, Gerard Simon, Ellen Konstapel, JanWillem Golstein, Thea Haanschoten, Heslie Kaspers.

CNS.'Da Costaschool', 1969

Flesje melk dat we altijd kregen.

Flesje melk dat we altijd kregen.. meester Willemse was mijn favoriet, hij at altijd aspirientjes . meester Heijs trok je altijd aan je kin omhoog. Rooie Reijnders tekende hele mooie uilen op het bord.. Voor het fietsenhok deden we altijd landjepik met zakmessen en slierttikkertje eromheen... Ik zat in de klas bij Reina Dokter, mmm vd Langemeen, Bep van de Bor, Jan de Haan, Anneke van Dam, Coby Schreuder

CNS.'Da Costaschool', 1957

?