Clusius college

rode kruisstraat 40 in Amsterdam, ( Toon op kaart )

167 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Clusius college, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Clusius college foto

Op Clusius college vind je 2 klassenfoto’s en 167 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Ik heb een geweldige tijd op deze school gehad we hadden een leuke klas en een hele leuke klasseleraar Bert Ruitenburg en die is nu directeur van de school.

Ik heb een geweldige tijd op deze school gehad we hadden een leuke klas en een hele leuke klasseleraar Bert Ruitenburg en die is nu directeur van de school.De directeur die wij toen hadden Men.von Koczian dat was echt een vreselijke tiran.Verder hebben we gewoon ontzettend veel lol gemaakt en ik denk er nog vaak aan.Alleen meneer Geelof heeft denk ik niet zo'n leuke herinneringen aan onze klas.

Clusius college, 1984

leuke school met veel praktijkuren van Meeteren was een prima leraar en teken juf van Leijen of zo Bloedhekel heb ik gehad aan wiskunde monster Marijke Hemminga wat een trut.

leuke school met veel praktijkuren van Meeteren was een prima leraar en teken juf van Leijen of zo Bloedhekel heb ik gehad aan wiskunde monster Marijke Hemminga wat een trut. Invaller voor Oosterhuis (huilebalk) was een elkker wijf die hete Kiki of zo. wel een mooie tijd gehad.

Clusius college, 1982

von cockzian,inderdaad een tiran.

von cockzian,inderdaad een tiran.Verder mr.Fienigh,Ypma,v.Keeken,Els de handwerkjuf,Geelof. Leerlingen;Valentijn v. Crimpen,Anneke vd Meer,Jose vd Maaden,Ruud Tacx,Hennie Daamen,Nollie Biggendorp Wat is er van jullie geworden??? Kijk ook even bij lagere agrarische school of typ texelweg in. MEER WETEN? KLIK OP MN NAAM en los ff de puzzel op

Clusius college, 1977

?