Clemensschool

Leliestraat in Hilversum, ( Toon op kaart )

173 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Clemensschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Clemensschool foto

Op Clemensschool vind je 22 klassenfoto’s en 173 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Juffen en meesters o.

Juffen en meesters o.a. Juffrouw de Weijer (versje; maak je broek wat wijder maar niet al te wijd zodat hij van je kont afglijdt), juf Larssen (de liefste) en juf Vaassen, meester van de Berg en meester Smit.

Clemensschool, 1962

Met die topper: Frans Tax, iedere dag de melk ronde doen, zodat we in de lerarenkamer onze zakken met suikerklontjes konden vullen.

Met die topper: Frans Tax, iedere dag de melk ronde doen, zodat we in de lerarenkamer onze zakken met suikerklontjes konden vullen. Ik snap nu nog niet dat ik al mijn tanden nog heb! De strijd tussen de ajax en feijenoord aanhangers, elkaar overhalen met snoep. Mhr Fennis, grappig mannetje maar als hij narrig werd praatte hij met consumptie en...ja natuurlijk ik zat vooraan, dan weet je genoeg, smerig. Verder zat ik vooraan met Sonja..?? en was wedijveren wie de meeste plaatjes op het schrift kreeg ivm het 'mooie' handschrift dat we hadden. Zo kan ik nog even doorgaan, wel een leuke tijd gehad. Vaste maatjes van de lagere school tot en met de middelbare school waren: Peter Brouwer, Lucas Lochtenberg en later Frans de Wit.

Clemensschool, 1965

3e klas juf.

3e klas juf. Smolders, 4e klas juf. Lepinat, 6e klas hr Hendriks.

Clemensschool, 1957

?