Clara Feyschool

Linnaeushof 47 in Amsterdam, ( Toon op kaart )

320 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Clara Feyschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Clara Feyschool foto

Op Clara Feyschool vind je 92 klassenfoto’s en 320 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Van deze school herinner ik me nog veel namen, Karin Mol, Karin IJzenbrandt, Josefien Rutten,Marijke Smit, Rini en Ronnie Goenawan, de van Heckes, de Distelbrinks,Vera Ritzen,Nelly de Dood, zuster Rita Maria, de vreselijke handwerknon,die ik ooit nog eens

Van deze school herinner ik me nog veel namen, Karin Mol, Karin IJzenbrandt, Josefien Rutten,Marijke Smit, Rini en Ronnie Goenawan, de van Heckes, de Distelbrinks,Vera Ritzen,Nelly de Dood, zuster Rita Maria, de vreselijke handwerknon,die ik ooit nog eens in mijn auto voorbij reed waarbij ik zat te dubben of ik haar zou laten struikelen als straf voor haar denigrerende gedrag tegenover heel veel onschuldige kinderen, jufrouw Vloeimans en van Wees,mijn vriendin Inge Brugman, de gymleraar en zijn zuster Arnaud, het naar de kerk gaan op vrijdag om te biechten,een tijd waarin je deed wat hoorde.

Clara Feyschool, 1965

Naar mijn mening een giganitisch leuke schooltijd met fijne leraren en leraressen, waaronder een juffrouw om nooit te vergeten, mevrouw Manicus (frans en nederlands), mijn favoriet destijds de heer Meijer (aardrijkskunde), leuke schoolreisjes naar Dalfsen

Naar mijn mening een giganitisch leuke schooltijd met fijne leraren en leraressen, waaronder een juffrouw om nooit te vergeten, mevrouw Manicus (frans en nederlands), mijn favoriet destijds de heer Meijer (aardrijkskunde), leuke schoolreisjes naar Dalfsen en Parijs en mijn (nu nog) beste vriendin Joan Beekman.

Clara Feyschool, 1977

Ik heb hele leuke herinneringen aan deze school vooral Juffrouw Manicus die Nederlands en Frans gaf zal ik nooit vergeten.

Ik heb hele leuke herinneringen aan deze school vooral Juffrouw Manicus die Nederlands en Frans gaf zal ik nooit vergeten... Verder zullen meneer de Kruif, leraar Natuurkunde,en meneer Meijer van Aardrijkskunde ook altijd in mijn geheugen gegrift staan. Ook heb ik nog een hele goede vriendin aan de schooltijd op de mavo overgehouden en dat is Bianca van Galen.

Clara Feyschool, 1978

?