C.I.O.S.

Burg. Falkenaweg in Heerenveen, ( Toon op kaart )

596 scholieren

Bekijk de volledige pagina van C.I.O.S., blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

C.I.O.S. foto

Op C.I.O.S. vind je 36 klassenfoto’s en 596 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Ik zoek Rob Selier uit Brummen.

Ik zoek Rob Selier uit Brummen

C.I.O.S., 1976

Leuk om oude klasgenoten gezien te hebben op de reunie van 15 april.

Leuk om oude klasgenoten gezien te hebben op de reunie van 15 april. flemmers@wanadoo.nl Mooie tijd gehad hier. Heeft helaas maar 1 jaar geduurt voor mij. Namen die mij te binnen schieten zijn: Janneke kooij, waar ik toch wel erg verliefd op was. Antje & Carolien, Nicolette& Olga, Andre, Tim, Jan en natuurlijk Luuk Spierenburg die naast mij woonde in de Munt. Met hem heb ik nog steeds contact. Volgens mij heb ik ook nog eens een neus gebrokken bij een afsprong uit de ringen en dat was volgens mij van Richard.(uit Assen)

C.I.O.S., 1987

Vette-bek-avond op maandag bij Albert in de Munt.

Vette-bek-avond op maandag bij Albert in de Munt. Zeilweek op de camping van de Man van Maran. Gelijk het laatste jaar dat een klas op de camping mocht. Kilometers lange schaatstocht die door een paar werden uitgereden. De rest zat op een schip te zuipen. De beruchte hike, Mieke en John sprongen van plezier in de sloot. Een nachtelijke zwempartij met wederom John in een hoofdrol. Ridejo, de feesten, verkleedpartijen, voetbaloorlogen in de achtertuin. O wat was de huisbaas toch trots op zijn grasveldje die elke week omgeploegd werd. Stappen in Groningen, onderweg flessen bier doorgevend van auto naar auto. Meid ut Grunnign mee terug naar de Munt die er vervolgens niet in mocht van Albert. Samen met Anton en Alfred (de 3 AG´s) met een elftal aan literflessen AH bier voor de buis voetbal kijken. Albert Middelbos met zijn gehuurde pornobanden op de bovenste etage van de Munt. Wintersport Krimml. Te veel om op te noemen. Reunie vorig jaar klas 1D geweldig.

C.I.O.S., 1982

?