chr.uloschool 'REHOBOTH''

Berlagestraat 2 in Lekkerkerk, ( Toon op kaart )

273 scholieren

Bekijk de volledige pagina van chr.uloschool 'REHOBOTH'', blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

chr.uloschool 'REHOBOTH'' foto

Op chr.uloschool 'REHOBOTH'' vind je 54 klassenfoto’s en 273 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

heb ik niet had ik wel had ik niet.

heb ik niet had ik wel had ik niet

chr.uloschool 'REHOBOTH'', 1968

Was een leuke en onbezorgde tijd.

Was een leuke en onbezorgde tijd. In de pauze amandelbroodjes kopen bij "het bakkertje", tussen het schoolgebouw en de dependance in "de School met de Bijbel" op de Kerkweg. In die school was een grotere zaal en ik herinner mij nog dat wij daarin voetbalden met asbakken. Lacheu!!! Verder de appel, keihard naast het bord bij Nentjes (wiskunde). De schop onder mijn kont door Korevaar (Bioloie) Roosjen, die bijna stikte in een appel onder luid gejuich van de klas (Duits) en natuurlijk de Groot met zijn korte beentjes onder zijn bureau (Engels) geweldige man vond ik dat. Huizer, die ons (jongens) allemaal zo leuk vond (Nederlands) WesterHOUT(bedankt Marion Stam...:-) voor Frans (was toen al erg dik) Vernie, die echt geen orde kon houden, hoe aardig hij ook was en Joosje Horstink, natuurlijk onze handwerk/arbeidsles juf. Daar zijn wij nog weleens thuis een feestje wezen bouwen in Bergambacht. Waren wij allemaal een beetje gek op.

chr.uloschool 'REHOBOTH'', 1968

Wat het leukste was op deze school? Dat je elke middag (bijna) om 1 uur uit was!.

Wat het leukste was op deze school? Dat je elke middag (bijna) om 1 uur uit was!

chr.uloschool 'REHOBOTH'', 1981

?