CHR.SCHOOL

MARKTPLEIN 10 in Heino, ( Toon op kaart )

63 scholieren

Bekijk de volledige pagina van CHR.SCHOOL, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

CHR.SCHOOL foto

Op CHR.SCHOOL vind je 10 klassenfoto’s en 63 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Met Rob Eikenaar hardloopwedstrijden winnen van de hoogste klassers, Annet Schuurman, overblijven, knokken op het plein, en natuurlijk mijn moeder, Geeske Houweling (Visser) die juf was op de school.

Met Rob Eikenaar hardloopwedstrijden winnen van de hoogste klassers, Annet Schuurman, overblijven, knokken op het plein, en natuurlijk mijn moeder, Geeske Houweling (Visser) die juf was op de school...vogelkastje bouwen voor in het bos. Ongelukken zien gebeuren op de Provinciale weg...en horen dat ik een belabberd handschrift had, nu vinden veel mensen mijn schrijven erg mooi...ken je mensen, ken je mij, mail dan maar

CHR.SCHOOL, 1970

Na enig nadenken kan ik mij de volgende onderwijzeressen en onderwijzers nog herinneren: Juf Weertman, Juf Poutsma (die on- ongelooflijk hard met haar stok op je tafel kon slaan als je niet oplette) meester van Domselaar, en het hoofd van de school meeste

Na enig nadenken kan ik mij de volgende onderwijzeressen en onderwijzers nog herinneren: Juf Weertman, Juf Poutsma (die on- ongelooflijk hard met haar stok op je tafel kon slaan als je niet oplette) meester van Domselaar, en het hoofd van de school meester Bennemeer. In klas zes samen met Jan van Dijk iedere dag schoolmelk halen bij de melkboer. Na 1968 zijn wij verhuisd naar het westen.

CHR.SCHOOL, 1963

wij willen een reunie organiseren, daar we 40 jaar van school af zijn.

wij willen een reunie organiseren, daar we 40 jaar van school af zijn. In de 6e klas nam dhr.Stegeman afscheid en kwam ******nnemeer. Onze kleuterjaren brachten we door in de bestuurskamer met juffrouw gerritsen.

CHR.SCHOOL, 1955

?