Chr.Opleidingsschool voor Kleuterleidsters

Zerboltstraat in Zwolle, ( Toon op kaart )

223 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Chr.Opleidingsschool voor Kleuterleidsters, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Chr.Opleidingsschool voor Kleuterleidsters foto

Op Chr.Opleidingsschool voor Kleuterleidsters vind je 21 klassenfoto’s en 223 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

De lessen handenarbeid, spreken kun je leren en de kleutergymlessen.

De lessen handenarbeid, spreken kun je leren en de kleutergymlessen

Chr.Opleidingsschool voor K..., 1979

De praktijklessen (cp) op de verschillende scholen o.

De praktijklessen (cp) op de verschillende scholen o.l.v mevrouw Kraaienbrink. Geweldig!!!! De methodieklessen (spelles) die ze gaf op haar balletschoenen. Het lekkere soepje in de middagpauze van de concergie Een leuke klas met vele herinneringen. Het zingen en fluiten bij Piet Borghardt. Kortom een leuke tijd!

Chr.Opleidingsschool voor K..., 1982

De soep van de concierge was altijd heerlijk, de tekenlessen vond ik niet veel aan en het blokfluiten voor je klasgenoten bij dhr.

De soep van de concierge was altijd heerlijk, de tekenlessen vond ik niet veel aan en het blokfluiten voor je klasgenoten bij dhr. Tijhuis; dat herinner ik me nog.En natuurlijk mw. Jenneke Koster, bij wie we zelfs op de bruiloft zijn geweest.Namen van klasgenoten: Ity , Lydie, Margreet, |Liesbeth, Ina, Gerda ,Carola en de meiden uit Den Ham en omstr..........

Chr.Opleidingsschool voor K..., 1981

?