Chr.Lagere School Sleeuwijk

Notenlaan in Sleeuwijk, ( Toon op kaart )

14 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Chr.Lagere School Sleeuwijk, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
  • Klassenfoto’s 1
  • Schoolgenoten 14

Op Chr.Lagere School Sleeuwijk vind je 1 klassenfoto’s en 14 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

fijne tijd geweest.

fijne tijd geweest...juf Noppers..juf Brouwer..meester Biesheuvel,van Damme..van Strien..de Jong en wij waren de eerste klas van meester Heyink..en niet te vergeten handwerkles van juf Dijkema( een ramp was dat..voor mij)

Chr.Lagere School Sleeuwijk, 1958

Mijn vriendinnen op school waren Joke en Corrie van Lent.

Mijn vriendinnen op school waren Joke en Corrie van Lent. vanaf mijn 4e jaar ging ik al met hun om doordat onze ouders allebei veel met tuinieren te maken hadden,het was een hele leuke tijd.Meester van Strien was de hoofdmeester en van meester Biesheuvel heb ik altijd nare herinneringen overgehouden,daar kreeg je een tik van een aanwijsstok mee op je vingers.In het houten nood gebouw dat ook bij de school stond was wel een fijne leraar en hij woonde vlak bij school de naam weet ik helaas niet meer,maar ik hoop op berichtjes vanuit Sleeuwijk .Jet v d Werken

Chr.Lagere School Sleeuwijk, 1954

Annemarie (eerste liefde; niet wederzijds, geloof ik.

Annemarie (eerste liefde; niet wederzijds, geloof ik...) Ella Penning (tweede liefde, tijdens mijn hbs tijd) Geen idee waar deze dames zijn gebleven.

Chr.Lagere School Sleeuwijk, 1962

?