Christus Koning

Auvermoerstraat in Hoensbroek, ( Toon op kaart )

124 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Christus Koning, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Christus Koning foto

Op Christus Koning vind je 19 klassenfoto’s en 124 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Ik kwam op deze school toen ik naar de 3e klas ging.

Ik kwam op deze school toen ik naar de 3e klas ging. Dat was daar, dacht ik, de hoogste klas toen. Meester Lendemeijer was de hoofdmeester en verhuisde mee naar de volgende klas. Ik heb hem 3 jaar als onderwijzer gehad. Het was een zeer oude, maar gezellige school. Ook ik kan me de Sinterklaasvieringen op zolder goed herinneren. Andere docenten: vd Spoel, Leunissen

Christus Koning, 1963

Ik heb hier enorm veel plezier gehad op deze school, ook had ik best veel vriendinnen.

Ik heb hier enorm veel plezier gehad op deze school, ook had ik best veel vriendinnen. Ik ben hier op school gekomen in klas 2 bij Juffrouw Jennekes..zij ging dat schooljaar trouwen waar we met de hele klas naar zijn gaan kijken...alle schooljaren die volgden waren stuk voor stuk erg gezellig. Mijn vriendinnen waren in die tijd Rosie Drent, Mariska Porgye (nu ben ik de buurvrouw van haar moeder), Romy Giera en er was een meisje waar ik het niet goed mee kon vinden dat was nl Gertie Vromen die ik nu regelmatig zie en nu reuze aardig is.

Christus Koning, 1974

De leraren die me het meest zijn bijgebleven zijn juf Schroe, van de 1e klas en juf Jennekens van de 2e klas, die maar kort op onze school is geweest, jammer genoeg en getrouwd is toen we haar als juf hadden, heel leuk.

De leraren die me het meest zijn bijgebleven zijn juf Schroe, van de 1e klas en juf Jennekens van de 2e klas, die maar kort op onze school is geweest, jammer genoeg en getrouwd is toen we haar als juf hadden, heel leuk. Dhr. Lendemeyer, leerkracht van de 6e klas en tevens directeur van de school, een lieve man. Ik ben de naam vergeten van de leerkracht van de 5e klas, dacht altijd dat het een norse man was, maar ben hem een keer tegen gekomen op een feest in Kasteel Hoensbroek en hij was toch wel leuk. Oh ja, meester Leunissen. Wie we in de 3e hebben gehad, dat ben ik vergeten, was volgens mij een man en in de 4e hadden we Mevr. Janssen-Kollee. Onder speeltijd verkering maken..lol...dat ook weer gauw uit was, lekker schoolzwemmen, jammer dat veel kinderen dat nu niet meer hebben op school... Diegene die me bijgebleven zijn zijn Gertie, Roger, Peter Wolters en Penders, Roger Quadackers, Romy, Angele en Karin, wiens moeder ons altijd vitamine C tabletjes gaf voor schooltijd, lieve vrouw, Petra v.d Vleuten, Sandra Alberts en Bisschops, Seraph en Monique Meurs.

Christus Koning, 1973

?