christophorus munsterus school

bakwei in Bakhuizen, ( Toon op kaart )

88 scholieren

Bekijk de volledige pagina van christophorus munsterus school, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

christophorus munsterus school foto

Op christophorus munsterus school vind je 10 klassenfoto’s en 88 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Ook op deze school na de Kleuterschool, bij zuster Roswita, Agnita en juffrouw Loes.

Ook op deze school na de Kleuterschool, bij zuster Roswita, Agnita en juffrouw Loes... naar deze school... was een leuke school hoor... veel vriendjes, ik zag Annie Schilstra voorbij zeilen, ik zat bij haar zus Nantsje in de Klas zij en Sjors Mast hadden stevig verkering in die tijd... herrinneringen beginnen bij de 1e en 2e Klas juffrouw Yp (naderhand vervangen door Meester van der Meer, toen naar klas 3 en 4 Meester Hans de Boer, iets mindere herrinering aan Hans en ik lagen elkaar niet zo geloof ik (zal z'n redenen wel gehad hebben) toen net toen ik naar de 5 en 6e klas ging kregen we een ander HoofdMeester Meester Twerda verdween (hele aardige man) en Meester Harkema kwam tevoorschijn.... ik weet nog dat de 5e en 6e Klas gesitueerd waren in het Noodlokaal achter het fietsen hok... Maar goed wie weet waar de rest van de school uit deze tijd is??? Klaas v/d Zee, Wiepke (z'n achternaam ben ik kwijt) Gerard de Vries zag ik voorbij schieten maar die komt overal voorbij....

christophorus munsterus school, 1968

Juffrouw Loes op de kleuterschool, zuster Agnita heb ik enkele jaren geleden nog bezocht in een klooster in Warmond, juffrouw Ozinga eerste klas lagere school, spelen op het schoolplein, leuke herinneringen.

Juffrouw Loes op de kleuterschool, zuster Agnita heb ik enkele jaren geleden nog bezocht in een klooster in Warmond, juffrouw Ozinga eerste klas lagere school, spelen op het schoolplein, leuke herinneringen.

christophorus munsterus school, 1967

de leraren.

de leraren

christophorus munsterus school, 1990

?