Christiaan de Wetschool

Christiaan de Wetstraat 23 in Amsterdam, ( Toon op kaart )

422 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Christiaan de Wetschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
  • Klassenfoto’s 112
  • Schoolgenoten 422

Op Christiaan de Wetschool vind je 112 klassenfoto’s en 422 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 422

Ik weet niet zoveel meer van d...

Ik weet niet zoveel meer van deze periode,mijn moeder stierf in die tyd en ik moest verhuizen naar het Burgerweeshuis op het iIJsbaanpad.Ik weet wel dat ik een achter achter achternichtje op school had.als ik het goed heb had zij met het orgel perlee temaken.Maar zeker weet ik het niet meer.Foto s en rapporten zijn verloren gegaan helaas.Ik woonde in de Ben viljoenstraat bij de tugalaweg.Mijn oom had een dropfabriek op de Ouwe schans.Ik hoop dat er mensen zijn uit die periode met klassen fotos.

2002, marthy

Koppen voor school met een ten...

Koppen voor school met een tennisbal is ook wat ik mij herinner. Meester en Juf Kerkhoven. En een Indische meester in 6a, waar iedereen bang voor was (Bezoen was het inderdaad, bedankt Anneke!), maar wiens naam ik vergeten ben. Namen die ik me nu herinner (na ze hier gezien te hebben): Ada Warmer, Martin vd Tak, Simon Meijn (broertje van Rob Meijn, die weer een vriendje was). Clubje met vrienden: John vd Star, Johny Vlaanderen (zaten in andere klassen). En inderdaad, Ada: naar dezelfde Mavo (Breitnermavo).

2002, Deleted

******************************...

******************************************** 's middags voetballen op het basketbalpleintje aan de Tugelaweg. Krantenhok opruimen voor straf. In de begin jaren op maandag ochtend een stempel halen, bij de automaat die hing bij de ingang, voor een kwartje op de spaarkaarten.

2002, Robin
?