Christelijkeschool voor praktijkonderwijs De Bolst

Multatulistraat 91 in Groningen, ( Toon op kaart )

55 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Christelijkeschool voor praktijkonderwijs De Bolst, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Christelijkeschool voor praktijkonderwijs De Bolst foto

Op Christelijkeschool voor praktijkonderwijs De Bolst vind je 3 klassenfoto’s en 55 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

klas 3c was de mooiste klas.

klas 3c was de mooiste klas

Christelijkeschool voor pra..., 1990

ik kan mij meneer visser nog herinneren en meneer appelhof en juf doetie de boer en ik had daar ook een vriendje op school dat was edwin van kooten en ik herinner mij nog die school kamp naar schoonloo dat vergeet ik nooit meer hoe wij daar allemaal dr

ik kan mij meneer visser nog herinneren en meneer appelhof en juf doetie de boer en ik had daar ook een vriendje op school dat was edwin van kooten en ik herinner mij nog die school kamp naar schoonloo dat vergeet ik nooit meer hoe wij daar allemaal dronken werden hahahahaha was wel leuk maar op het laatst niet meer mijn vriendje was edwin van kooten en mijn vriendinnen waren sandra en tineke en lianne staal en jozef was gewoon een vriend van mij dus ik had best wel veel vrienden.... ojah mijn broertje heeft ook op deze school gezeten freddie hindriks ...!

Christelijkeschool voor pra..., 1986

goeie vrienden.

goeie vrienden

Christelijkeschool voor pra..., 1994

?