Christelijke Voorbereidende School

Ter Haarstraat 15 in Amsterdam, ( Toon op kaart )

10 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Christelijke Voorbereidende School, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
  • Klassenfoto’s 7
  • Schoolgenoten 10

Op Christelijke Voorbereidende School vind je 7 klassenfoto’s en 10 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 12

een lieve juf Korst of Kost en...

een lieve juf Korst of Kost en een schildpad Pietje. Zat in de klas met Rina Lodders, Vera Guitink en Robert Boelaars (die ook op de Busken Huetschool bij mij in de klas zaten) Schoolreisje naar de Tafeltjesberg in de buurt van Oud Valkeveen.

2004, Deleted

Ik herinner me een juffrouw Ri...

Ik herinner me een juffrouw Rijngoud. Van namen van klasganoten herinner ik me alleen Willy Hoek en Coby Steenbrugge. Haar moeder was een goede klant in de bakkerij van mijn ouders en zij bracht behalve Coby ook mij iedere dag naar de Ter Haarstraat - mijn oeder stond in de winkel. Er heerste op school een warme sfeer. Rond kerstmis hield ik een voordrachtje onder de titel 'Ik moet een helder lichtje zijn'. Die moet er door een van de juffen zijn ingestampt. Op de foto die ik terugvond van het vertrek van het schoolreisje, is wel iets van die warme sfeer zichtbaar.

2005, Tjeerd

De schoolreisjes....

De schoolreisjes.

2005, Bertus
?