Christelijke V.G.L.O.

Burg. Beyenstraat 79 in Pernis, ( Toon op kaart )

49 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Christelijke V.G.L.O., blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Christelijke V.G.L.O. foto

Op Christelijke V.G.L.O. vind je 7 klassenfoto’s en 49 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Het was wel een leuke school.

Het was wel een leuke school. vlak naast de mavo. Ik zat bij juffrouw Booy en mevr. Haasdijk. Het hoofd van de school was Yntema, als z'n vrouw kwam dan lieten de jongens haar band leeg lopen prachtig vond ik dat, We hadden naailes dat vond ik leuk, ik heb altijd coupeuse willen worden maar daar is niets van gekomen, maar ik ben toch wel gelukkig hoor. Op deze school was je na twee jaar klaar en dan ging je werken. Ik weet nog dat Juffrouw Booy ons uitnodigde bij haar thuis, ze woonde in de Slaghekstraat en we bleven bij haar eten. leuke tijd op deze school,ook de modeshow die we gaven bij ons afscheidsfeest, allemaal zelfgemaakte kleding ha! ha! je had een pyama al een jaar gedragen en dan moest je hem nog showen, die was allang verschoten, maar daar keek je zeker niet naar. Ook kookles was wel aardig,wassen en strijken had ik geen hekel aan (nog niet).Wat gaat de tijd toch snel deze school is al weer 39 jaar geleden maar gelukkig alleen maar mooie herinneringen.

Christelijke V.G.L.O., 1962

Oude klasgenootje email mij op RIDDERSHIP (apenstaartje) ZONNET punt NL.

Oude klasgenootje email mij op RIDDERSHIP (apenstaartje) ZONNET punt NL

Christelijke V.G.L.O., 1961

ik heb hier een leuke tijd gehad namen die ik nog weet zijn o.

ik heb hier een leuke tijd gehad namen die ik nog weet zijn o.a dick lagendijk,arie freeling,roy v.d. vrijhof, cor hotting, arie koster, ruud v hunen. hier raakte je als onderwijzer echt overspannen. in de pauze gingen we altijd naar dat winkeltje boven aan de stoep, daar gebeurde ook van alles.

Christelijke V.G.L.O., 1962

?