Christelijke Uitgebreide Technische School

christiaan geurtsweg in Apeldoorn, ( Toon op kaart )

13 scholieren

Bekijk het volledige profiel van Christelijke Uitgebreide Technische School, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Klassenfoto’s 7
  • Schoolgenoten 13

Op Christelijke Uitgebreide Technische School vind je 7 klassenfoto’s en 13 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 4

Nieuwe school, voor het eerst ...

Nieuwe school, voor het eerst gestart, veel problemen met schoollocaties* = veel fietsen van hot naar her. Wel leuke tijd. Was één van de eersten met diploma Wktb. * oa Loolaan, Chr.Geurtsweg ++++

2007, Garry

Leraar:Verbeek Electromontage....

Leraar:Verbeek Electromontage. Mede leerling:Be Bloemendaal, Ben van der Burgt. Meer van de Bijbel opgestoken dan in het hele katholiekeonderwijs. Daardoor een steeds overtuigder atheist, maar discussies hierover werden niet gewaardeerd.

2008, Hans

na het schakeljaar koos ik voo...

na het schakeljaar koos ik voor de afdeling bouwkunde oa les van Arie Pijl, Coos Timmermans en meneer Bosma directeur was de hr Nouwen er waren regelmatig schoolavonden met een schoolband met oa Bredenbeek (gitaris) medeleerlingen: Arie Regterschot- Benny Hermsen- Dik Bos- Rudy Bauknegt-Oonk-Janssen-Konijnenberg-Rob Bijkerk-Wim Groot Roessink(verongelukt) Piet Lodder- Gerben Draisma Piet Harleman- Wim v t Erve etc etc

2009, Jan
?