Christelijke Technische School

Vijverlaan in Arnhem, ( Toon op kaart )

207 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Christelijke Technische School, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Christelijke Technische School foto

Op Christelijke Technische School vind je 23 klassenfoto’s en 207 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Leeuwis van wiskunde, natuurkunde en mechanica, was leuk.

Leeuwis van wiskunde, natuurkunde en mechanica, was leuk. Bij het afscheid van directeur Koster heb ik op verzoek van de leraar Nederlands (Hermsen of Harmsen?) een toespraakje voorbereid. Het was kennelijk niet zo geslaagd want toen hij het onder ogen kreeg bood hij aan iets anders voor me te schrijven. Ik heb zijn werk braaf voorgedragen in de Opstandingskerk aan de Rosendaalseweg. Het was dan wel niet uit het hart maar de sfeer bleef in ieder geval onbedorven. Klasgenoten die ik nog herinner zijn: Daniël Shubert, Ad Hogenhout, Arie Schouten, Maurits Hagenaar, Gerrit(?) Scharrenburg, Gijs van Spankeren.

Christelijke Technische School, 1965

pasman electro.

pasman electro

Christelijke Technische School, 1986

Autotechniek van Hospers en Hart concierge Matser en Pothoven.

Autotechniek van Hospers en Hart concierge Matser en Pothoven. Onder de grond bij autotechniek en dan naar de kantine chocomelk drinken uit de voorraad kelder. Melden en schoolplein vegen als je te laat was. Spijbelen en dan naar de Ride-on in de stad.

Christelijke Technische School, 1976

?