Christelijke Technische School

Poptahof zuid in Delft, ( Toon op kaart )

86 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Christelijke Technische School, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Christelijke Technische School foto

Op Christelijke Technische School vind je 26 klassenfoto’s en 86 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Eén van het trio dat met een gehuurde bakfiets plaatjes moesten knippen bij van de Zee op de Molslaan (plaatwerk Rudge).

Eén van het trio dat met een gehuurde bakfiets plaatjes moesten knippen bij van de Zee op de Molslaan (plaatwerk Rudge). Twee klasgenoten op de zijkant van de bakfiets en ik fietsen. Door een slinkse sturing schaarde de bak van de fiets en lagen m'n vrienden en de plaatjes in het water onder de brug van de Brabantse turfmarkt.

Christelijke Technische School, 1961

Jongen uit onze klas die tijdens het bokspringen met plank zo hoog ging dat hij over de bok heen sprong en de gymleraar om zijn nek vloog.

Jongen uit onze klas die tijdens het bokspringen met plank zo hoog ging dat hij over de bok heen sprong en de gymleraar om zijn nek vloog.

Christelijke Technische School, 1963

Dhr.

Dhr. Westra (Big) Dhr. Rougoor (auto op blokken gezet) Dhr. Schipper (Ali) Dhr. Lutz Dhr. Elberts Verschrikkelijk die maandag morgen opening door de directeur! Had het wel naar mijn zin op deze school. Op de foto die ik geplaatst heb herken ik er nog wel een paar. Stom dat ik toendertijd de namen niet heb opgeschreven. Ik herken boezemvriend Willem Huisman, Jan de Joode, Ton Ruygt, John Zalm, Rob de Bruin, Peter Sandifort, Rene Voskamp maar de rest van de namen? Reunie organiseren of contact vernieuwen? Ik doe mee. Je kunt me bereiken via nul dertig, zes drie zeven vier drie twee zeven en dat zijn niet mijn eindexamencijfers heren! Waar ik nog steeds van baal is dat ik voor mijn Nederlands een tien heb gehaal op het eindexamen maar deze niet kreeg want ze gaven geen tienne aldus de heer Lutz maar verdiend had ik deze wel zo zei hij me. Als je me wilt mailen moet je naar de site van Delft op zondag. daar kan je mijn emailadres vinden. Ook schrijf ik nog wel eens stukjes voor dat blad. Ik woon in Houten ben getrouwd, heb 3 kinderen. De oudste (dochter) is nu 21 en woont op zichzelf, de tweede (zoon)is 18 en de derde (dochter) is 16. Ik ben werkzaam bij de Nederlandse Spoorwegen op Utrecht CS als knooppuntcoördinator. Dat houdt in dat ik nu de bijsturing van de treindienst doe op Utrecht - Geldermalsen en Gouda. Dus niets meer in de elektro. Was wel een pre toen ik solliciteerde als machinist. Ben dat dan ook 13 jaar geweest. Meer weten? Bel me maar eens.

Christelijke Technische School, 1967

?