Christelijke Slotlaan Mavo

Slotlaan in Zeist, ( Toon op kaart )

360 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Christelijke Slotlaan Mavo, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Christelijke Slotlaan Mavo foto

Op Christelijke Slotlaan Mavo vind je 59 klassenfoto’s en 360 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

School had 3 gebouwen en dat was dus vaak fietsen.

School had 3 gebouwen en dat was dus vaak fietsen. De duitse leraar met zijn stationwagen was mijn favoriet hoewel ik nu in Amerika woon en dus niks aan duits heb. Oude vriendinnen Aty de Jong, Hilde Gorissen, Yvonne van Tellingen om maar een paar te noemen.

Christelijke Slotlaan Mavo, 1973

We fietsten inderdaad heel wat af, naar de verschillende gebouwen.

We fietsten inderdaad heel wat af, naar de verschillende gebouwen. Bij de Walkartweg stond in de pauze altijd een bakkertje om vers warm wit brood te verkopen. Hij had flinke klandizie. Ik zat o.a. in de klas bij Paula Tewes, Petra Dekker, Miep Kroeze, Annemarie Aangeenbrug, Els Griffioen Geschiedenis bij van Gemert, bio en duits bij van Lingen , frans van Kwant en wiskunde van Hasselaar en engels bij van Soest en natuurlijk wis/scheikunde bij van Kooten

Christelijke Slotlaan Mavo, 1973

Ja fietsen deden we wel, ik zat daar helaas maar twee jaar, maar een jaar fietsen, en daarna verhuizen naar de kroost, kent iemand concierge nog, ik zat daar in de eerste en de tweede, het was een fijne school, Meneer van de Horst was geloof ik de concier

Ja fietsen deden we wel, ik zat daar helaas maar twee jaar, maar een jaar fietsen, en daarna verhuizen naar de kroost, kent iemand concierge nog, ik zat daar in de eerste en de tweede, het was een fijne school, Meneer van de Horst was geloof ik de concierge, en dan meneer van de vlies,meneer van soest, meneer kwant, die nu helaas niet meer is, meneer van linge,duits, en dan de man van het uur, met zijn knoflook adem, van Gemert, die kon je al van ver ruiken, maar hij kon het wel interessant maken, Wat was de naam van de Nederlandse leraar ook al weer, mijn geheugen laat mij in de steek, Ik hoop dat er meer van die tijdperiode langs komen, Ik had een fijne tijd daar, helaas is het er niet, meer.

Christelijke Slotlaan Mavo, 1981

?