christelijke school voor L.O.

dijkstraat 83 in Appingedam, ( Toon op kaart )

52 scholieren

Bekijk de volledige pagina van christelijke school voor L.O., blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
  • Klassenfoto’s 0
  • Schoolgenoten 52

Op christelijke school voor L.O. vind je 0 klassenfoto’s en 52 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 31

Juffrouw Jager "kontje-slager"...

Juffrouw Jager "kontje-slager". Als je kattekwaad uithaalde in de klas, of niet goed oplette i.c. andere dingen deed als de bedoeling was, werd ik door haar bestormd met de nooit te vergeten kreet: "Dat is ja weer vanzulf !!!" en kreeg dan vervolgens een oorvijg.

2004, Geert

Was van 1947 tot 1953 leerling...

Was van 1947 tot 1953 leerling van deze school. Met juf Wildeman, Jantje Jager (ik ben zo oud als mijn handen, maar niet als mijn tanden), de onvermijdelijke Ko Brons in klas 3 en 4, waarvan ik ook nog pianoles kreeg, dus heb ik als kind nogal wat geleden. . .Vervolgens nog meesters Wildeman en Wiederholt. Later werd ik er zelf onderwijzer, eerst op de VGLO en later op de Lagere School (van 1964 tot 1970) en ben daarna naar het Doveninstituut in Groningen gegaan als vakleerkracht handvaardigheid. De school aan de Dijkstraat Oost is nu verbouwd in wooneenheden voor bejaarden; mijn moeder woont nu op de plek waar ik ooit als onderwijzer ben begonnen.

2004, Deleted

wij moesten altijd eerder vert...

wij moesten altijd eerder vertrekken vanwege de bus naar meedhuizen.

2005, dolf
?