Christelijke school Veenwoudsterwal

De Zwette Veenwouden in Veenwouden, ( Toon op kaart )

14 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Christelijke school Veenwoudsterwal, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Christelijke school Veenwoudsterwal foto

Op Christelijke school Veenwoudsterwal vind je 0 klassenfoto’s en 14 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

'winters op de schaats van de Wal naar de Zwette School,de verhalen van meester Kramer over de natuur,de handeltjes van meester Banga.

'winters op de schaats van de Wal naar de Zwette School,de verhalen van meester Kramer over de natuur,de handeltjes van meester Banga.

Christelijke school Veenwou..., 1954

Ja het was een leuke tijd ik had veel contact met Wim de Jager en Harm willem de Groot, Wiepie Veninga en Wippie Postma.

Ja het was een leuke tijd ik had veel contact met Wim de Jager en Harm willem de Groot, Wiepie Veninga en Wippie Postma. dit waren ook de leerlingen die vlak bij mij zaten in de klas. Verder zijn er natuurlijk vele andere leerlingen waar het goed mee was.

Christelijke school Veenwou..., 1956

het was in de oorlog toen wij op school zaten.

het was in de oorlog toen wij op school zaten.klasgenotenwaren geert hietkamp gabe van der zwaag theun elzinga .egbert westra henk de vries jappie van der meulen geert de jager sije van der veen gerryt algra tsjertsje van der mark .favoriete leeraar meester haanstra.schoolgebouw is in 1909 gebouwd .werkweken in 1944 gingen we maar 2dagen in de week naar school.vanwege vorderingen van de andere scholen in veenwouden door de duitsers

Christelijke school Veenwou..., 1941

?