Christelijke school 'Presikhaaf'

Waalstraat 2 in Arnhem, ( Toon op kaart )

75 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Christelijke school 'Presikhaaf', blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
  • Klassenfoto’s 18
  • Schoolgenoten 75

Op Christelijke school 'Presikhaaf' vind je 18 klassenfoto’s en 75 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 54

muziek van meester Visser. Ook...

muziek van meester Visser. Ook gingen we in de zesde klas op werkweek,ik geloof naar Heelsum. We hebben 1 maal een reunie gehad, meester Visser was daarbij en ook meneer Cijnzen. Dat was in 1976. Erg leuk om weer eens oude klasgenoten te zien!!!

2003, Christie

Toen ik in de 1e klas (nu: gro...

Toen ik in de 1e klas (nu: groep 3) kwam, was de school splinternieuw. We moesten binnen 'sloffen'over onze schoenen aan doen om de vloer te 'sparen'. Hoofd der school was dhr. Nieuwenhuizen; later dhr. Holscherer. Verder waren er meester Cijnsen, juf vd Linden, juf Gerritsen. Medeleerlingen : Ineke Borgardijn, Henk (de) Kievit, Ali Baan, Jos van Santen, Jan Mellema, Henk Engbers, Martien Arts, Henny Baars. We voetbalden altijd op de ene helft van het schoolplein.

2003, Jan

Leraren Holscherer en Cijnsen ...

Leraren Holscherer en Cijnsen en juffrouw van der Linden? Ik had in de 5e klas een speciale plaats: helemaal tegen het schoolbord aan en binnen het bereik van de linkse direkte van meester Cijnsen. zie geindexeerde klassenfoto voor sommige namen.

2003, Jan
?