Christelijke School met den Bijbel

Van Hemessenkade ?? in Woubrugge, ( Toon op kaart )

90 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Christelijke School met den Bijbel, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
  • Klassenfoto’s 16
  • Schoolgenoten 90

Op Christelijke School met den Bijbel vind je 16 klassenfoto’s en 90 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 54

Wat me het meeste is bijgeblev...

Wat me het meeste is bijgebleven is de 2 jaar in het noodlokaal op het land van Dijkshoorn, met 2 jaar Wim Bergman voor de klas, lekker zingen onder de tekenles, en de muziek die hij van zijn broer draaide die in Catapult speelde.

2003, Deleted

Sebastiaan-plaatjes sparen met...

Sebastiaan-plaatjes sparen met marian mijn zus, en Jannie Brunt. Verder Nies, Hilda, Alie, Corrie en Frieda. Ik ben erg veel "kwijt" van de lagere schooltijd. Misschien wil iemand eens wat leuke anekdote's doormailen??

2003, Yvonne

Mooie tijd gehad op deze schoo...

Mooie tijd gehad op deze school en heb bij mijn vader natuurlijk ook in zijn klas gezeten. Heerlijk ouderwetse dorpsschool in oud gebouw met hoge ramen. Schoolradio en schooltandarts waren er toen al. Meester of juf jarig, dan waren er die dag weinig lessen en werd er soms film vertoond.

2003, Deleted
?