Christelijke School met de Bijbel

Gasthuisstraat in Hasselt, ( Toon op kaart )

20 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Christelijke School met de Bijbel, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Christelijke School met de Bijbel foto

Op Christelijke School met de Bijbel vind je 0 klassenfoto’s en 20 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

we hadden meester Beuving,meester Sleuring en juf knigge en voor de school stond een grote pomp.

we hadden meester Beuving,meester Sleuring en juf knigge en voor de school stond een grote pomp

Christelijke School met de ..., 1943

strenge meesters.

strenge meesters.

Christelijke School met de ..., 1945

Als schipperzoon kwam ik bij mijn Oma in de kost op de hoek van de Nieuwstraat en Brouwersgracht.

Als schipperzoon kwam ik bij mijn Oma in de kost op de hoek van de Nieuwstraat en Brouwersgracht. Mijn neef Ben Stam waren van de zelfde leeftijd en gingen veel met elkaar om. Veel kattekwaad uitgehaald. Andere leerlingen van onze leeftijd waren JanWillem van Unen (waar ik naast zat), Gerard van Unen, Geert Buit, Jacob Kolkman, Grietje Hoksbergen, Wynand Pot, Woutje Haasjes, Woutje Admiraal, en Wouter Luyendijk, etc. Als onderwijzeres hadden we Juffrouw Lommers, die ik later ontmoette in Canada, als getrouwd met Ds. L. Moes. Dan hadden we de bekende meneer Sleurink, waar zelfs mijn moeder, Ge Vaartjes, nog bij op school heeft gezeten. En dan hadden we nog de "beruchte" meneer Boiten, waarvan we alleen zullen doorgeven zijn bekende uitspraak: "ga in de hoek van 90 graden," dan kregen bepaalde personen (en vooral Tonnie Zuidema) er ongenadig van langs. Gelukkig had ik hem voor een korte tijd in klas vijf, waaruit ik halverwege naar Rotterdam ben vertrokken.

Christelijke School met de ..., 1946

?