Christelijke school

Kapelweg in Maarn, ( Toon op kaart )

68 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Christelijke school, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Christelijke school foto

Op Christelijke school vind je 12 klassenfoto’s en 68 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Ik heb mijn hele lagere school hier doorgebracht.

Ik heb mijn hele lagere school hier doorgebracht. Ik ben in klas 1 begonnen bij Juffrouw Pardijs. In de 2e hadden we een juffrouw die ook handwerken gaf. In de 3e klas het grootste gedeelte les gehad van Mevr. van Wijngaarden. In de 4e en de 5e les gehad van meester Veltman. en inde 6e les gehad van meester van Wijngaarden, en in maart ging hij met pensioen hebben we nog les gehad van een andere meester. Hij is ook naast de school gaan wonen. Namen van kinderen uit mijn klas zijn: Paula Ruler, Caroline Postma, Wilma v/d Berg, Peta van 't Veer, Michiel Engelehoven, Ronald Renes, Evert v/d Waerdt,Hetty Mannee,Jan v/d Horst, Wim Vos, Johan Breukelman, Johanna Eckeveld.

Christelijke school, 1965

Ik heb wat ik nog herrinner bij meester Geitenbeek en meester van Wijngaarden in de klas gezeten zijn zoon gert zat ook bij mijn in de klas.

Ik heb wat ik nog herrinner bij meester Geitenbeek en meester van Wijngaarden in de klas gezeten zijn zoon gert zat ook bij mijn in de klas

Christelijke school, 1954

Overbijven; veel geleerd van mevr.

Overbijven; veel geleerd van mevr. van Wijngaarden; de tuin van Van Wijngaarden (waar je niet in mocht komen)!! Wat waren we toen nog allemaal brave peuters (heb nog een foto van de 1e klas). Laatste maanden van de 6e klas was echt bijzonder bij meester jansen. Toen werd het opeens heel erg modern; geen ouderwetse schoolbanken, met tafels in een kring zitten etc. Ongekende nieuwlichterij! klasgenoten: Lieneke Oosterbeek, Machiel van Engelenhoven, Johan Breukelman, Wijnie Vervat, Jan de Graaf, Wim Vos, Gerda Verdonk, Arend Riezebos, Henk van Rhijn, Arie van Rhijn, Annemiek van Ginkel, Piet Verdouw, Marines Antonides, Jan van de Horst, Ronald Renes, Caroline Postma, Paula van Ruler, Wilma van de Berg, Krijnie Oskam, Petra van t Veer, Hetty Mannee, Johanna van Eckeveld, Carla Boeve, Raymond Fricke, Karin van de Ploeg. Hoewel ik nog steeds op dezelfde plek woon (bijna in woudenberg) kom ik bijna nooit meer in maarn. Jan, paula, ronald, johanna (na jaren opeens weer tegen het lijf gelopen als echtgenote van mijn zeeuwse collega), piet, rinie en ik nog wel eens tegen het lijf gelopen. ps ik woon nog steeds op het boerderijtje aan de meentsteeg.

Christelijke school, 1965

?