Christelijke scholengemeenschap Pascal

Schipluidenlaan in Amsterdam, ( Toon op kaart )

357 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Christelijke scholengemeenschap Pascal, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
  • Klassenfoto’s 1
  • Schoolgenoten 357

Op Christelijke scholengemeenschap Pascal vind je 1 klassenfoto’s en 357 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 49

Heb hier maar 2 jaar op school...

Heb hier maar 2 jaar op school gezeten. Heb leuke herinneringen aan de tijd die ik samen met Doreen de Bruin en Martin heb doorgebracht. als je dit leest Doreen stuur dan een berichtje jolyjatlivepuntca

2009, José

In klas 1 van de 2 jarige brug...

In klas 1 van de 2 jarige brugklas, bleef ik zitten. Samen met Kenneth Tewari. We hadden beiden de zelfde geboortedatum en werden klasseleider in ons doublure jaar. Op dat moment wisten we alles en haalden overal zeer hoge cijfers voor. Een mooie tijd. Het Schipluidenlaan gebouw was in '69 klaar en we hadden een lokaal ingericht met de klas als spookhuis. Met dat spookhuis wonnen we een prijs, een boekenbon. Op de school heb ik een erg leuke tijd gehad. Mijn favoriete vak is/was biologie en dat kregen we van de heer van der Goot. Deze man was altijd erg getapt en een vakman. Toch had hij zijn eigen problemen. Ik ben nog eens bij hem op visite in osdorp geweest en was onder de indruk van zijn zweefvliegen kunde. Van alle kanten van de wereld kreeg hij geprepareerde zweefvliegjes aangestuurd om ze te determineren.

2009, Deleted

Ben op zoek naar mijn vriendin...

Ben op zoek naar mijn vriendinnen Yvonne Blonk,Renee Wolven,Jetty Riemers e.a. die allemaal op de MMS bij mij in de klas zaten

2009, Deleted
?