Christelijke Scholengemeenschap Noord

Adres onbekend in Arnhem, ( Toon op kaart )

58 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Christelijke Scholengemeenschap Noord, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
  • Klassenfoto’s 6
  • Schoolgenoten 58

Op Christelijke Scholengemeenschap Noord vind je 6 klassenfoto’s en 58 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 36

ik weet dat het bij ons thuis ...

ik weet dat het bij ons thuis niet echt goed ging ik had een gym leraar die was heel fijn en kon ik veel mee praten ik weet dat ik ook een goede vriedin sylvia garagoski had er was ook een donker meisje die hete linda ik had toen in de tijd een vriend die hete robby er zaten nog een paar meisjes waar ik mee omging maar weet het niet meer van naam wel dat er een meisje was die veel gepest werd die hete tineke was een klein meisje wil je me een bericht sturen doe dat dan naar h. en dan buunders en dan dat apen ding ****** en dan .nl

2003, Deleted

Ik zat op de Louise de coligny...

Ik zat op de Louise de colignyschool te Arnhem.Ik kan me herineren dat er alleen meisje op deze school zaten. Was een vrij strenge school.Heb nog een klassefoto gevonden.De namen heb ik ook nog .De meiden die bij mij in de klas zaten waren:Annemarie Rolefsen,Miranda Navaro,Hilke westerhof,Annemarie van Beek,Jantina Wamers,Linda Funcke,Jakeline van Hemerd,Tjiske Doesburg.

2004, jannie

wij hadden een leuke klas sil...

wij hadden een leuke klas silvia,agnes,bianca r.en iken nog een paar weet de namen zoniet meer het was een leuke tijd en zo het leuk vinden om die meiden weer een keer te zien wie weet?lukt dat nog wel eens

2004, Deleted
?