Christelijke Scholengemeenschap Johannes Calvijn (CSG Johannes Calvijn)

Grift 30 (voorheen de Mare) in Rotterdam, ( Toon op kaart )

1682 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Christelijke Scholengemeenschap Johannes Calvijn (CSG Johannes Calvijn), blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Christelijke Scholengemeenschap Johannes Calvijn (CSG Johannes Calvijn) foto

Op Christelijke Scholengemeenschap Johannes Calvijn (CSG Johannes Calvijn) vind je 390 klassenfoto’s en 1682 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Spruit Kremer Zwaal Hellendoorn van engels met 11 kinderen, van Gelderen Okkerse en Wessel (weggepest) de Lege Maaskant kamp in Vaals met moerastocht, kerst in Laurenskerk , BBC news voorlezen bij engels, fruitvliegjes en koeienogen.

Spruit Kremer Zwaal Hellendoorn van engels met 11 kinderen, van Gelderen Okkerse en Wessel (weggepest) de Lege Maaskant kamp in Vaals met moerastocht, kerst in Laurenskerk , BBC news voorlezen bij engels, fruitvliegjes en koeienogen..............

Christelijke Scholengemeens..., 1980

Op kamp van de brugklas Wounded Knee playbacken en een jaar later de Dikvoormekaarshow samen met ??? gedaan En natuurlijk Jeanet en Jeanette in de brugklas.

Op kamp van de brugklas Wounded Knee playbacken en een jaar later de Dikvoormekaarshow samen met ??? gedaan En natuurlijk Jeanet en Jeanette in de brugklas. Blueskikker moest je zijn Soulpik kon niet.

Christelijke Scholengemeens..., 1974

Verkering met Andrea; een 2 voor eco bij Van der Burg;.

Verkering met Andrea; een 2 voor eco bij Van der Burg;

Christelijke Scholengemeens..., 1982

?