Christelijke Scholengemeenschap De Heze

Zichtweg 29 in Apeldoorn, ( Toon op kaart )

459 scholieren

Bekijk het volledige profiel van Christelijke Scholengemeenschap De Heze, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Klassenfoto’s 83
  • Schoolgenoten 459

Op Christelijke Scholengemeenschap De Heze vind je 83 klassenfoto’s en 459 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 360

Meneer v.d.ley , de concierge....

Meneer v.d.ley , de concierge. Zijn zoon wieger zat ook bij ons op school, ik was verliefd op hem, op de lagere school gingen we regelmatig met elkaar om. Ruzie met mw.boudewijn(bijnaam, neeltje met de onderkin)

2002, tineke

Roken op het rokerspleintje, '...

Roken op het rokerspleintje, 's winters stiekem in de plee waar we dan met z'n zessen ingepropt stonden. Concierge pissig... Regelmatig na moeten blijven en bij de directeur op het matje voor een uitbrander. O ja, de puddingbroodjes bij het bakkertje! Hoe kon ik die vergeten?

2002, Deleted

Klas 3d: Leidie Veldhoen, Lea ...

Klas 3d: Leidie Veldhoen, Lea de la Bretonniere, Jeanet v.d. Bunt, Theo van Duuren, .. van Mourik, Gert Scherpenzeel? Leraren: Meester Hekster (?), van Beek, Juf Oldenhuis, Immerzeel Directeur: Faber. Wil graag contact maken met leerlingen: ********************

2002, Aty
?