Christelijke Scholengemeenschap Amstelveen

Kastanjelaan in Amstelveen, ( Toon op kaart )

113 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Christelijke Scholengemeenschap Amstelveen, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Christelijke Scholengemeenschap Amstelveen foto

Op Christelijke Scholengemeenschap Amstelveen vind je 8 klassenfoto’s en 113 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

geen onaardige school met een goede lesinstelling maar na 5 jaar Snellius viel het niet mee te aarden.

geen onaardige school met een goede lesinstelling maar na 5 jaar Snellius viel het niet mee te aarden. Goeie maten van toen: Rien...(?) en Jaap Rietdijk, Flip (?) voor contacten chel h.honingh

Christelijke Scholengemeens..., 1970

Ik zat slechts 9 maanden op deze school onder de Heer Wesselink als rector.

Ik zat slechts 9 maanden op deze school onder de Heer Wesselink als rector. Wij kwamen met 3 anderen van de Theo Thijssen M.U.L.O. en hadden geen goede aansluiting op deze 5 jarige H.B.S., wij waren ook niet christelijk, wij moesten er met Pasen af, ik ben toen naar de 4e klas gegaan van de 6-jarige H.B.S. A op het Amsterdams Lyceum

Christelijke Scholengemeens..., 1968

Leuke school, leuke tijd gehad.

Leuke school, leuke tijd gehad. Zie de lange gangen nog voor me, met de tegels. De nissen waar alle jassen hingen en de fietsenrekken op het schoolplein. De plek om in de pauze een "sjekkie" te draaien. Toen begonnen met roken, gelukkig al weer jaren geleden gestopt. Jaren met Carla de Vries samen met naar school gefietst van Ouderkerk naar Amstelveen. Alleen in de brugklas samen met Jannie Oortgiessen in de klas gezeten, nog steeds een van mijn beste vriendinnen!! Veel indruk maakte het plotselinge overlijden van onze rector, Herman Wesselink. Ook herinner ik mij de heer en mevrouw Bukman(vrouw ;-)) nog goed, dhr. Mulder, dhr. Hoogvliet, dhr Huizinga, dhr. Veringa, dhr. Vlieger en niet te vergeten dhr. Hulsbos. De tussenuren in het "hert", was het niet het gouden hert? Buitentekenen langs de oude spoorlijn, de bezoeken aan Aemstelle, te veel om op te noemen. Leuke tijd!

Christelijke Scholengemeens..., 1967

?