Christelijke Scholen Gemeenschap (CSG) (voorheen lyceum)

Baander in Emmen, ( Toon op kaart )

1266 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Christelijke Scholen Gemeenschap (CSG) (voorheen lyceum), blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
Christelijke Scholen Gemeenschap (CSG) (voorheen lyceum) foto

Op Christelijke Scholen Gemeenschap (CSG) (voorheen lyceum) vind je 172 klassenfoto’s en 1266 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Leuke site zeg! Super leuke tijd gehad op het CSG! Vooral de pauzes en tussenuren waren errug gezellig! Altijd op vrijdagmiddag naar de brasserie op jongensjacht hahaha! Moet nog wel es terug denken aan mevrouw Visser met d'r eeuwige haarclipjes, Leidorf

Leuke site zeg! Super leuke tijd gehad op het CSG! Vooral de pauzes en tussenuren waren errug gezellig! Altijd op vrijdagmiddag naar de brasserie op jongensjacht hahaha! Moet nog wel es terug denken aan mevrouw Visser met d'r eeuwige haarclipjes, Leidorf (dit is die top van de punt!), van Strien (wat heb ik daar veel strafwerk moeten schrijven!) en meneer Hofman, die een keer lang uit voor het bord viel tijdens een les. Inmiddels woon ik samen met Arnoud en ben ik moeder van een zoon (Kylian) en een dochter (Fabianne). Ik werk in het basisonderwijs.

Christelijke Scholen Gemeen..., 1985

Ik zat op het CSG van 1980-1981 en daarna van 1984-1986 aan de laatste periode heb ik niet veel goede herinneringen.

Ik zat op het CSG van 1980-1981 en daarna van 1984-1986 aan de laatste periode heb ik niet veel goede herinneringen. Misschien dat er iemand is die het toen wel leuk vond, dan hoor ik het graag.

Christelijke Scholen Gemeen..., 1980

Na 7 jaar VWO gehaald, in 2000 getrouwd met Ageeth de Jonge (zie 1988.

Na 7 jaar VWO gehaald, in 2000 getrouwd met Ageeth de Jonge (zie 1988...)

Christelijke Scholen Gemeen..., 1980

?