Christelijke Pedagogische Academie

Keetenstraat 2 in Middelburg, ( Toon op kaart )

257 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Christelijke Pedagogische Academie, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Christelijke  Pedagogische Academie foto

Op Christelijke Pedagogische Academie vind je 23 klassenfoto’s en 257 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Het oprichten van OASE de studentenvereniging.

Het oprichten van OASE de studentenvereniging. De reis naar Oost-Duitsland in 1974. Het doorbrengen van vele lesuren in de koffieshop op de Vismarkt

Christelijke Pedagogische ..., 1972

Internationale vrouwendag Excursies met Cees Bos (naar St John of zo) Kwadranten onderzoeken voor Jennie de Kraker aan de spoordijk of in Toorenvliedt En de reis naar de DDR niet te vergeten.

Internationale vrouwendag Excursies met Cees Bos (naar St John of zo) Kwadranten onderzoeken voor Jennie de Kraker aan de spoordijk of in Toorenvliedt En de reis naar de DDR niet te vergeten

Christelijke Pedagogische ..., 1973

Op kamers in de Lange Delft.

Op kamers in de Lange Delft. Wat heb ik de polder daar gemist!! Blij dat ik toch weer in de polder woon. Geef al 15 jaar les. 12 Jaar op de RKbs Molenbolwerk te IJzendijke aan groep 1 en 2. Nu het vierde jaar op de RKbs Op Dreef te Aardenburg aan groep 2. Ondanks de 4 zware "stadsjaren" toch blij dat ik er ooit aan begonnen ben.

Christelijke Pedagogische ..., 1983

?