Christelijke Nationale School II

Slot. de Bruineplein in Veenendaal, ( Toon op kaart )

152 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Christelijke Nationale School II, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Christelijke Nationale School II foto

Op Christelijke Nationale School II vind je 34 klassenfoto’s en 152 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

De eerste dag ging ik samen met Ad de Waal naar deze school.

De eerste dag ging ik samen met Ad de Waal naar deze school. Wij kwamen bij juffrouw van Aller in de klas. De'bovenmeester' heette mijnheer Visscher. Later les van juffrouw van Ruller en daarna 3 jaar les van Meester Meyer. Vreselijk vond ik om iedere week een psalmvers uit het hoofd te moeten leren. Voor schooltijd voetballen op het Bruineplein voor de school, ik maakte in mijn hele schoolvoetbaltijd maar liefst 2 doelpunten. In mijn klas: Nico Oskam, Kees Brederveld, Ernst Kraft van Ermel, Corrie Roks, Gerrie vd Pest, Annemieke Dorpema ...

Christelijke Nationale Scho..., 1956

Bovenmeester, eerst meester Visser daarna meester Bos met zijn VIOOL In de klas bij Ria Diepeveen, Henny Waaijenberg, Elly Dorrestein, Jopie Knoop en Janny de Gooijer.

Bovenmeester, eerst meester Visser daarna meester Bos met zijn VIOOL In de klas bij Ria Diepeveen, Henny Waaijenberg, Elly Dorrestein, Jopie Knoop en Janny de Gooijer

Christelijke Nationale Scho..., 1958

Klas overgeslagen (van 3 naar 5).

Klas overgeslagen (van 3 naar 5). Samen met Gerrit Dinsbach.

Christelijke Nationale Scho..., 1953

?