Christelijke Nationale School

Boompjesdijk in Dinteloord, ( Toon op kaart )

6 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Christelijke Nationale School, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Christelijke Nationale School foto

Op Christelijke Nationale School vind je 2 klassenfoto’s en 6 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Dit was mijn lagere school van 1946 tot 1952.

Dit was mijn lagere school van 1946 tot 1952. Een heel kleine school met twee leerkrachten, het echtpaar Endeveld. De heer Endeveld in klas 4 5 6. mevrouw Endeveld in 1 2 en 3. Een fijne school met in totaal ongeveer 40 leerlingen.

Christelijke Nationale School, 1946

ik weet het allemaal niet meer is lang geleden ik ken nog wel ene wim otto en sjaak plantsoen nog eentje van beleter met zijn achternaam en nog van de graaf waren een paar man en van de nijs dat waren meiden.

ik weet het allemaal niet meer is lang geleden ik ken nog wel ene wim otto en sjaak plantsoen nog eentje van beleter met zijn achternaam en nog van de graaf waren een paar man en van de nijs dat waren meiden

Christelijke Nationale School, 1955

Mijn eerste baan in het "lager onderwijs" met de 6B klas en vrijdagmiddag samen met 6A gym,lezen en tekenen.

Mijn eerste baan in het "lager onderwijs" met de 6B klas en vrijdagmiddag samen met 6A gym,lezen en tekenen. De poesiealbum van deze 6B ingevuld door alle leerlingen bewaar ik nog steeds. De grote kastanjeboom onder aan de dijk op het schoolplein. De geboorte van onze kinderen in Breda in het Diaconessenziekenhuis beleefde iedereen mee. Het was een mooi begin van een lange loopbaan.

Christelijke Nationale School, 1964

?