Christelijke Nationale School

Bergweg in Goes, ( Toon op kaart )

18 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Christelijke Nationale School, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Christelijke Nationale School foto

Op Christelijke Nationale School vind je 1 klassenfoto’s en 18 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

(Tip: Kijk ook bij Chris.

(Tip: Kijk ook bij Chris.Nat.school van Mellestraat. Veel mensen denken dat dat het officiële adres was en melden zich daar aan.) Herinneringen: De verhalen van meester Jobse, Juffrouw Aarnoutse in de eerste klas. Geschiedenis van meester Meyer. Knikkeren en Engelse twist kijken bij "de pijp". De ruigere spelletjes op het grote plein, die regelmatig door meester van Soelen verboden werden. En stiekum verliefd worden en dat vóóral niet laten merken.

Christelijke Nationale School, 1961

In de eerste klas juf Grietje van de Wey: een lieve juf.

In de eerste klas juf Grietje van de Wey: een lieve juf. Meester Meyers waar ik gek mee was:zijn vrouw heette nl. ook Margriet. Meester van Soelen waar je chocolademelk voor mocht maken, etc, etc....

Christelijke Nationale School, 1963

De schoolreisjes.

De schoolreisjes. In de laagste klassen gingen we met de bus naar het strand en naar een speeltuin. In de hoogste klassen gingen we met de trein naar een dierentuin.

Christelijke Nationale School, 1962

?