Christelijke (M)ULO / MAVO

Prins Bernhardlaan in Soest, ( Toon op kaart )

265 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Christelijke (M)ULO / MAVO, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Christelijke (M)ULO / MAVO foto

Op Christelijke (M)ULO / MAVO vind je 54 klassenfoto’s en 265 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Ooit een voetbal toernooi gewonnen in Baarn met o.

Ooit een voetbal toernooi gewonnen in Baarn met o.a. Piet Schrijvers en Jos de Feijter, keepers van nivo, dat was heel wat. van Altena en van Tuinen zijn volgens mij nog de enige overgebleven leraren van die tijd. de Jager had inderdaad een eitje op zijn voorwiel. opgevolgd door Rudi Blok. Welkom Bauke, en je had/hebt nog een tweelingzus Jannie, een leuk stel jullie samen.

Christelijke (M)ULO / MAVO, 1960

In de tweede klas op school gekomen.

In de tweede klas op school gekomen. Erg veel lol gehad op school. De geweldige congierge de Vries (en zijn paal). De bullebak ten Broeke. De mooie geschiedenisverhalen (Napoleon op z´n brommertje) van Beintema. De scheikundeproeven van Friele (neus). Sexuele voorlichting van Stoorvogel. Wind, Boeve. En natuurlijk Geert Smit de gymleraar.

Christelijke (M)ULO / MAVO, 1971

Woonde destijds tijdelijk bij het hoofd der school (Hr J.

Woonde destijds tijdelijk bij het hoofd der school (Hr J.W.ten Broeke aan de Pr.Bernhardlaan). Examenjaar 1952. Mede-leerlingen: Anny Veldhuizen (klasgenote) Sjaantje (nu: Jeanne) Praag (geen klasgenote; wel vriendinnetje) Andere namen welke ik vond in mijn foto-album: Willie de Vries Sappie Wijma Tiny v.d. Flier Lucie Rommerts Riet de Jong Ellen Misbeek Nettie de Bruin. Waar zijn jullie ??? Wie noemt mij de namen van klasgenoten ???

Christelijke (M)ULO / MAVO, 1950

?