Christelijke Mulo

Driebanen in Enkhuizen, ( Toon op kaart )

44 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Christelijke Mulo, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Christelijke Mulo foto

Op Christelijke Mulo vind je 13 klassenfoto’s en 44 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Meneer Vos(Duits)die z'n ouwe Renault 4 graag vollaadde met vrouwelijk schoon als ze van gym kwamen en dan z'n autootje met de voorbumper tegen een boom parkeerde.

Meneer Vos(Duits)die z'n ouwe Renault 4 graag vollaadde met vrouwelijk schoon als ze van gym kwamen en dan z'n autootje met de voorbumper tegen een boom parkeerde.Meneer v.d Berg(directeur)die heel streng was en van wie je RECHTS in de gang moest lopen.Soms was ie zgn.z'n stem kwijt en dan schreef ie alles op het bord.Mevrouw v.Strien die ook al niet over haar heen liet lopen,maar die het Frans er in `geramd' heeft.enz.enz

Christelijke Mulo, 1967

Weinig geleerd, veel rottigheid uitgehaald o.

Weinig geleerd, veel rottigheid uitgehaald o.a. de vouwfiets van juff Lamme gevouwen, vloeitjes van je shag nat maken en tegen het bord schieten. Ipv rechts, links in de gang lopen. Ik vond het geweldig echter na 2jr van school gestuurd!

Christelijke Mulo, 1968

ja, dat was me een tijd.

ja, dat was me een tijd. Van Strien en Vos. En niet te vergeten die vreemde meneer Pater. veel plezier gehad met Anneke Brandhorst, Alie Kooij, Marjan Hart en Jannie Harlaar. En de jongens, ja daar was ik niet zo in geintereseerd|. ik herinner me wel Jacob ( kippie) en Jan Brouwer en Lolke Kooiman van Andijk. Ik ben altijd met plezier naar school gegaan, maar of de leraren ook zo over me dachten? Ik ben nu nog steeds bevriend met Frea May( van der Veen) mijn hartsvriendin van die tijd en we zien elkaar geregeld.

Christelijke Mulo, 1962

?