Christelijke MMS

Jan van Eyckstraat in Amsterdam, ( Toon op kaart )

73 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Christelijke MMS, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
  • Klassenfoto’s 27
  • Schoolgenoten 73

Op Christelijke MMS vind je 27 klassenfoto’s en 73 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 56

Dit moet de Chr.MMS zijn die ...

Dit moet de Chr.MMS zijn die ervoor in de Prinses Irenestraat 7 heeft gezeten.Men. Jongsma als direkteur en juffrouw Visser voor Frans. Men. Kraan, Men. Wielkens, Men. Volkers, Men. Verhoeven. Men. van Tuinen, enz.

2003, Anneke

Meisjesnaam Inge van der Mey ...

Meisjesnaam Inge van der Mey woon nu in Canada Vriendinnen Marcella Struis?? In de C- klas van "dominee" Rang

2003, Deleted

handwerken was niet mijn lieve...

handwerken was niet mijn lievelingsvak, juf Bea van der Steen was wel aardig we waren de laatste M.M.S.-klas voor de Mammoetwet, het examenjaar verhuisden de twee laatste vijfde klassen naar de Gabriel Metsustraat, dependance van het latere Sweelinckcollege toen chr.scholengemeenschap-Zuid aan de Moreelsestraat, waar mijn neef later VWO heeft gedaan de schoolreis was naar Parijs en we vroegen mevr. Visser, directrice en docent Frans mee We hadden voor Engels men. van Tuinen, geschiedenis men. Verhoeven, muziek men Verkruizen, duits men. vd.Blom tot hij ziek werd in de derde klas. dominee Rang heb ik in de eerste klas gehad en later dominee van de Ree die in de vijfde overleed. juf van der Kolk voor aardrijkskunde het vertrek van ons eigen gebouw aan de Jan van Eyck hebben we wel erg gevonden en gaf aan de twee laatste klassen een gevoel van verbondenheid. de sfeer was het laatste jaar goed, omdat het besef tot ons doordrong de laatste mms te zijn geweest. mevr. Visser is ruim een jaar later overleden. Mijn neef heeft Verhoeven en van Tuinen nog als docent gehad

2003, Desi
?