Christelijke Mavo Oost / MAVO Oostschool der Hervormde Gemeente

Polderweg 7 in Amsterdam, ( Toon op kaart )

295 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Christelijke Mavo Oost / MAVO Oostschool der Hervormde Gemeente, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
Christelijke Mavo Oost / MAVO Oostschool der Hervormde Gemeente foto

Op Christelijke Mavo Oost / MAVO Oostschool der Hervormde Gemeente vind je 42 klassenfoto’s en 295 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

was leraar Nederlands; hele leuke herinneringen aan tijd met Jan Boogaard en Kees Moleman;bijzondere collega: Rinus Pols; Froberg goeie directeur!.

was leraar Nederlands; hele leuke herinneringen aan tijd met Jan Boogaard en Kees Moleman;bijzondere collega: Rinus Pols; Froberg goeie directeur!

Christelijke Mavo Oost / MA..., 1974

Ik kwam begin 72 op school, en heb toen 2 schooljaren in een halfjaar gedaan, bevorderd naar de 3de en toen verhuisd naar Tiel.

Ik kwam begin 72 op school, en heb toen 2 schooljaren in een halfjaar gedaan, bevorderd naar de 3de en toen verhuisd naar Tiel

Christelijke Mavo Oost / MA..., 1972

leuke tijd gehad op school.

leuke tijd gehad op school.mr de jong vond ik fantastisch hoe die man kon vertellen over de griekse oudheid,verder moleman,hartdorf,fuik,boogaart en...dat weet m'n kleine zussie nog wel.natuur/scheikunde en als ik hier de directeur was dan.......duits aardrijkskunde kan effe niet op z'n naam komen "rudi carel"en smoking voiture frans..... wiskunde smith weet ik niet zoveel van moest altijd maar appels halen bij de middenweg..

Christelijke Mavo Oost / MA..., 1972

?