Christelijke Mavo / Mulo

Schoolstraat 44 in Almelo, ( Toon op kaart )

670 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Christelijke Mavo / Mulo, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Christelijke Mavo / Mulo foto

Op Christelijke Mavo / Mulo vind je 84 klassenfoto’s en 670 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Het 'neulhok' op het schoolplein.

Het 'neulhok' op het schoolplein. Het bordje 'Gym op het veld' bij de concierge als het mooi weer was. Het saaie bruine kaftpapier dat je op school kon kopen. De klasse-avond(en) op de zolder van de school. De leraar biologie die met reageerbuisjes door de klas rende (om ze te schudden) maar die ook een gaskraantje in het lokaal opende en de leerlingen de vingers op liet steken als ze gas roken. Dit om de verspreiding van gas te demonstreren! De eerste computers (P2000) in de klas bij meneer Steen. Werkweek naar Borculo in de 3e klas met afsluiting bij de Chinees. Examenfeest in de discotheek (Starlight ?) in de Holtjesstraat.

Christelijke Mavo / Mulo, 1985

Rondje school lopen met Inge Altena, Janet vd Woude e.

Rondje school lopen met Inge Altena, Janet vd Woude e.v.a. Goofy (Muller heette die man) altijd dwars zitten. En een directeur die het bijzonder vond dat een meisje haar eigen band kon plakken! (uiteraard!). Heb nog eens strafwerk gekregen bij Peters (Godsdienst). Contact? (kosteloos): Contact? *******************

Christelijke Mavo / Mulo, 1984

werkweek Vlissingen, naar Brussel waar rellen waren tussen Walen en Vlamingen, vluchten uit warenhuis via nooduitgang, spannend!!!! 3e klas blijven zitten, examenjaar: Ned.

werkweek Vlissingen, naar Brussel waar rellen waren tussen Walen en Vlamingen, vluchten uit warenhuis via nooduitgang, spannend!!!! 3e klas blijven zitten, examenjaar: Ned. van dhr. Entjes, Engels: dhr Nijland, Duits en Aardrijkskunde: Dhr. te Brake("zijn dochters konden alles beter!!!"), handel: dhr. Jurg, biologie: dhr. Borg,

Christelijke Mavo / Mulo, 1968

?